Acest site utilizează cookies. Continuarea navigării reprezintă acceptul Aflați mai multe.

Ce pulovere de dama sunt la moda?Cele elegante sau cele tricotate ?

Posted by admin 17.08.2022 0 Comment(s)

Puteți să numiți articolul care este ideal pentru a fi purtat pe stradă, la muncă și acasă în timpul anotimpurilor friguroase? Este un pulover, o tendință atemporală care se poartă de la zi la seară.

 

În articolul de astăzi vom vedea cele mai frumoase pulovere de damă pe care să le porți de la birou la petreceri de cocktail. Această piesă vestimentară a devenit un look major pentru ultimii ani, iar astăzi poți alege orice stil de purtat, începând de la cele supradimensionate și continuând cu cele pufoase, slim-fit și mulate.

Cardigan dama de primavara latte cu gluga

 

Există numeroase modele din care poți alege, deoarece multe branduri de designer ne oferă modele cu imprimeuri nebunești, precum și actualizări pastelate și monocromatice în țesături moi și modele atrăgătoare pentru ochii tăi.

 

Mie personal, îmi plac puloverele supradimensionate, care arată mari și sofisticate. Le poți asorta cu orice doriți, începând de la blugi skinny până la fuste midi, maxi și mini. Oricum, cred că ar fi bine să ne uităm mai atent la tricotajele prezentate și să ne alegem favoritele:

 

Tendințele în tricotaje de dama 2023 aici! am făcut o listă și mai mult, am găsit chiar și câteva tricotaje frumoase pentru sezonul rece 2023, pregătite să fie livrate imediat.

 

cele mai frumoase pulovere dama

Pulover asimetric gri-inchis

 

Pulover din amestec de lana si acril kaki

 

Leave a Comment