Acest site utilizează cookies. Continuarea navigării reprezintă acceptul Aflați mai multe.

Ai vazut noua colectie de la PrettyModa? Haide sa vizitam vitrinele virtuale impreuna!

Posted by admin 09.09.2022 0 Comment(s)

Stim ca iubesti noile colectii de moda pentru fiecare anotimp in parte, e pur feminin. De aceea noi, echipa PrettyModa, am creat o rubrica speciala in cadrul magazinului nostru de articole vestimentare cu cele mai noi piese. Acestea sunt articolele de care ai nevoie pentru a tine pasul cu moda in continua schimbare.

Acestea te vor scoate din sfera banalului prin design-ul aparte pe care il prezinta. Vei gasi in aceasta categorie piese unicat, elegante, precum bluze, camasi, cardigane, rochii si nu numai. In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva dintre aceste piese.

 

Bluzele – articolele vestimentare de care ai nevoie in orice anotimp

Cu siguranta si tu ai in sifonier o multime de bluze pe care nu le mai porti dar le tii acolo cu gandul ca poate iti vor fi de folos. Chiar daca acestea exista acolo, le poti dona si asa vei face loc altora noi, a celor pe care noi ti le propunem.

 

Fie ca e toamna, vara, sau oricare anotimp, bluzele nu trebuie sa lipseasca din tinutele tale tematice. De exemplu, din cadrul magazinului nostru poti achizitiona bluze din materiale mai subtiri, vaporos pentru zilele calde, dar si bluze din materiale mai groase pentru zilele mai reci.

 

Le poti introduce in cadrul oricarei tinute, chiar si in cadrul tinutei office. Bluza de dama office – eleganta este o alegere inteleapta. Are ceva aparte si anume accesoriile decorative de la nivelul gulerului si a manecilor. Vei straluci atunci cand o porti.

 

 

Bluza bej office cu guler tip esarfa si imprimeu floral

 

Cardiganele – aliatul tau in serile reci de vara si nu numai

Pentru ca sezonul estival este in plina desfasurare acum, ai nevoie si de un aliat contra frigului atunci cand iti petreci serile cu prietenii. Cardiganele din cadrul magazinului nostru sunt confectionate dupa mai multe modele si culori pentru ca tu sa poti sa le inserezi in cadrul diferitelor tinute.

 

 

Cardigan dama tricotat prettymoda

 

De exemplu, poti opta pentru un cardigan bej tricotat cu lungime medie si maneci lungi. Datorita materialelor din care este confectionat( mohair, lana, poliester, acril) iti va oferi o senzatie placuta la atingere si totodata iti va tine de cald. Datorita stilului clasic dupa care este confectionat, iti va fi usor sa il accesorizezi si sa il asortezi. Poti vedea produsul aici.

 

Rochiile – cate ai in sifonier si cate ti-ai mai dori?

Este normal si pur feminin sa iti doresti noi rochii. Chiar daca ai un sifonier plin dedicat doar acestora, mereu poti gasi loc si pentru altele noi.

Sezonul estival este timpul perfect pentru a purta rochii cat mai colorate si cat mai vaporoase. Alege sa iti pui liniile corpului in evidenta prin intermediul rochiilor din cadrul magazinului nostru. Poarta tot ce iti ofera lejeritate in miscari si un confort sporit. Totodata, alege sa porti rochii cat mai colorate, cu imprimeuri geometrice sau florare, cu inscriptii specifice verii si experientelor inedite pe care ti le poate oferi.

 

Pentru ca sunt tot mai la moda, iti recomand sa porti rochii cu imprimeu floral. Rochia cu imprimeu floral roses casual/eleganta este cea ce iti va oferi confortul optim de care ai nevoie. In jurul taliei are o banda elastica si doua buzunare laterale. Datorita imprimeului, iti va fi usor sa o accesorizezi. Din poliester si elastan, iti va scoate cu siguranta liniile corpului in evidenta.

 

 

Multe ar mai fi de spus despre noua noastra colectie, insa te invitam sa o vizitezi chiar tu accesand prettymoda.ro. alege sa fii in pas cu moda oricand si poarta cu placere tot ce magazinul nostru iti ofera. Spor la cumparaturi!

 

Rochie rosie dama din şifon cu decolteu in V

 

rochie plisata eleganta prettymoda

Rochie albastra eleganta plisata lungime medie

 

Rochii din dantela pentru nunti

Rochie din dantela bordo cu decolteu si maneci lungi

 

Rochie prettymoda lunga vaporoasa si eleganta

Rochie de seara lunga vaporoasa alara gri cu dantela la bust

 

 

Leave a Comment