LIVRARE GRATUITA PENTRU ORICE COMANDA

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PENTRU UTILIZATORII  WEB-SITE-ULUI WWW.PRETTYMODA.RO

RESPECTAREA DREPTULUI LA CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 SC ELKİN STORE SRL respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Aceasta politica rezuma informatiile identificabile personal pe care le putem colecta prin intermediul web-site-ului si modul in care putem utiliza aceste date. SC ELKİN STORE SRL va culege numai informatii pe care dumneavoastra le oferiti voluntar.

In intelesul Legii 677/2001, urmatorii termeni se definesc dupa cum urmeaza:

a) date cu caracter personal - orice informaţii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b) prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea;

c) stocarea - păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d) sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizată de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă aceasta structura este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata după criterii functionale ori geografice;

e) operator - orice persoana fizica sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autorităţile publice, instituţiile şi structurile teritoriale ale acestora, care stabileşte scopul şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; dacă scopul şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt determinate printr-un act normativ sau în baza unui act normativ, operator este persoana fizica sau juridică, de drept public ori de drept privat, care este desemnată ca operator prin acel act normativ sau în baza acelui act normativ;

f) persoana imputernicita de către operator - o persoana fizica sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autorităţile publice, instituţiile şi structurile teritoriale ale acestora, care prelucreaza date cu caracter personal pe seama operatorului;

g) terţ - orice persoana fizica sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autorităţile publice, instituţiile şi structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

h) destinatar - orice persoana fizica sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autorităţile publice, instituţiile şi structurile teritoriale ale acestora, căreia ii sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terţ; autorităţile publice cărora li se comunica date în cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

i) date anonime - date care, datorită originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila

DATELE PERSONALE

Utilizarea site-ului  www.prettymoda.ro  implica acceptarea politicii de confidentialitate. Datele personale furnizate in procesul de comanda trebuie sa fie corecte si complete si prin furnizarea acestora, devii responsabil pentru toate actiunile ce decurg din folosirea acestora.  Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.  

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email sau alte date cu caracter personal in masura in care acestea sunt trimise de catre vizitator la adresa office@prettymoda.ro.  De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de  SC ELKİN STORE SRL in masura in care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon.

SC ELKIN STORE SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

a) validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

b) rezolvarea returului sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

c) pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

d) trimiterea de newslettere si / sau alerte periodice, prin folosirea e-mail-ului sau a SMS-ului) si / sau prin apel telefonic;

e) contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

f) contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

g) scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Utilizator sau Client si-a exprimat consimtamantul ca prettymoda.ro sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a obtine de la SC Elkin Store SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;

b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.


In virtutea inregistrarii voluntare pe site-ul www.prettymoda .ro sau a accesarii (comandarii) produselor / serviciilor prettymoda.ro, Utilizatorul sau Clientul este de acord cu (isi da consimtamantul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de catre SC Elkin Store SRL in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in scopurile enuntate, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Daca Utilizatorul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre  prettymoda.ro, acesta are dreptul de a nu utiliza site-ul si de a nu oferi companiei SC Elkin StoreSRL date cu caracter personal.

Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre prettymoda.ro  a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre prettymoda.ro  a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Pentru exercitarea drepturilor conform art. 3, Clientul sau Utilizatorul se va adresa prettymoda.ro , prin accesarea uneia din modalitatile stipulate mai jos, si anume:

a) renuntarea la primirea newslettere-lor si / sau alertelor de catre Utilizator sau Client se poate face in orice moment:

b) folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si / sau alerte primite:

c) prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si / sau alerte;

 Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata  fie prin intermediul unei firme de curierat rapid, fie prin intermediul Postei Romane. Acestia prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului prettymoda.ro, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe site-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat , mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor prettymoda.ro, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii prettymoda.ro. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii prettymoda.ro prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

 In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si / sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul unei societati comerciale specializate in tranzactii cu cardul online printr-o solutie integrata de plati online.

Societatea comerciala respectiva functioneaza ca un centru de procesare a datelor si de legatura intre emitentii de carduri, comercianti acceptatori de card si clienti utilizatori de carduri.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

Prettymoda.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Politica de confidentialitate prettymoda.ro se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Utilizator exclusiv pe siteul www.prettymoda.ro si nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

 Procesatorul / procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre prettymoda.ro are(au) dreptul de a accesa / vizualiza orice tip de date / documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

Prettymoda.ro garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. 

SC ELKIN STORE SRL nu va putea fi responsabila pentru eventuale erori aparute in urma neglijentei clientului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei.

Proprietarul acestui site va asigura utilizatorilor dreptul la informare ,dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M.Of. Legea nr. 677/ 2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa: SC ELKİN STORE SRL, Romania, cu sediul in Str. Casin,nr. 13,Ploiesti/Prahova– Romania. De asemenea, persoanele vizate beneficiaza de dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Conform Odinului nr. 52/2002 SC ELKIN STORE SRL aplica măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat,  precum şi împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală. 

SC ELKIN STORE SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii sau date cauzate de orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul www.prettymoda.ro

Accesul la datele cu caracter personal este permis exclusiv  angajatilor  SC ELKIN STORE SRL si se face numai prin cont ( user/parola).

Exista situatii in care proprietarul site-ului ofera utilizatorilor sai posibilitatea accesarii facile a site-ului incepand cu a doua utilizare, prin memorarea parolei introdusa in prealabil de catre utilizator. Prin activarea optiunii puse la dispozitie de catre proprietarul site-lui, utilizatorul isi da consimtamantul pentru folosirea mijloacelor automate de recunoastere a utilizatorului incepand cu urmatoarea utilizare. Proprietarul site-ului garanteaza ca informatiile obtinute in acest mod vor fi utilizate in exclusivitate pentru destinatia mentionata mai sus.

 PRELUAREA SI PRELUCRAREA ANONIMA A DATELOR

Puteti vizita acest site de web fara a ne comunica identitatea dumneavoastra. Prettymoda.ro poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, numele si versiunea browserului de internet, sistemul de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul de internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre prettymoda.ro pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Utilizatorului sau Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea prettymoda.ro si / sau al eventualilor terti cu care prettymoda.ro are contracte de parteneriat in acel moment.. Aceste informatii pot fi folosite in scopuri statistice; veti ramane un utilizator anonim.

  TRANSMITEREA DATELOR LA TERTI

 SC ELKİN STORE SRL respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Transmiterea datelor catre terti (altii decat imputernicitii SC ELKİN STORE SRL, autoritatile sau institutiile publice, in conditiile legii), prin vanzarea, inchirierea, schimbarea sau prin orice alta modalitate a acestora, nu se va face decat in cazul in care exista acordul ferm al persoanei care a transmis aceste date.

 CONFIDENTIALITATE

 Siguranta datelor trimise de dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Inainte de a fi transmise pe internet, acestea vor fi securizate. De asemenea, in vederea asigurarii confidentialitatii si integritaţii datelor cu caracter personal, SC ELKİN STORE SRL a implementat masuri tehnice si organizatorice de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal.

 COOKIES

Unele dintre paginile noastre de web pot conţine fisiere temporare (“cookies"), care reprezintă date ce pot fi trimise către browserul dumneavoastră de web şi memorate în computerul dumneavoastră. Acest lucru permite serverului nostru să vă “recunoască" atunci când vizitaţi web-site-ul în viitor. Majoritatea browserelor de web pot fi configurate să nu accepte cookies sau să vă anunţe când un cookie este trimis către dumneavoastră.

 PROTOCOL DE ACCES

 Accesul dumneavoastra la acest site de web poate fi permis pe baza in baza unui protocol. SC ELKİN STORE SRL isi rezerva dreptul de a folosi aceste informatii in exclusivitate in scopuri statistice, pentru a-si putea imbunatati anumite produse, concepte de service si site-ul de web.

 ACORDUL UTILIZATORULUI

 Prin folosirea oricaror mijloace automate de transmitere a informatiei (i.e: optiuni de genul "sunt de acord", "ok", "trimite", etc), utilizatorul confirma ca a citit si inteles prezenta  prezenta Politica de Confidentialitate si ca este de acord cu continutul acesteia. Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul aceasteia, utilizatorul este rugat sa se adreseze la telefonul consumatorului mentionat in sectiunea “Contact" de pe acest web-site.